Chat Regels - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION 12.0.9.30 - Crystalprodukties

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Chat Regels

BannerFans.com
Bij een openbaar chatkanaal horen uiteraard ook een aantal regels. Gelieve deze te volgen en na te leven, enkel op deze wijze kan een leuke tijd op de chat gegarandeerd worden voor iedereen. De chatregels zijn de volgende:

Gedraag je en ga respectvol met elkaar om!
Beledigingen, bedreigingen, racisme en dergelijken zijn uit den boze. Geen ongepast taalgebruik!
Adverteren voor andere kanalen en websites is niet toegestaan.Reclame maken of links plaatsen is verboden, u kunt hiervoor een ban krijgen .
Het constant praten in CAPS (hoofdletters) wordt als storend ervaren en is dus niet toegelaten.vergissing kan he,
Instructies van de chatmoderatoren moeten te allen tijde worden opgevolgd. (De chatmoderatoren zijn te herkennen aan een gouden of witte pion voor hun naam)
Niet spelen met nicknames; kies een naam en behoudt deze ,
kom je als gast dj binnen, graag dj ervan af, bij je naam,
De verzoekjes die in de chatbox worden gezet worden niet meer gedraaid, deze willen wij graag in de verzoekserver die kunnen jullie benaderen onder de knop verzoekjes
Indien je als gast komt krijg je twee min de tijd om je naam te veranderen lukt het niet vraag het in de chat dan helpen wij luister je niet naar het verzoek volgt waarschuwing geen gehoor dan Kick , na Herhaling volgt ban .
Het niet opvolgen van deze chatregels kan leiden tot een (tijdelijke) verwijdering uit het chatkanaal. Ook in andere, niet hierboven vermelde gevallen, behouden we ons het recht voor om stappen te ondernemen. In extreme gevallen kan er geopteerd worden voor sancties ,
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu